Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality projektu Optimist Brno

24. 11. 2005

Vážení Optimisti a optimističtí rodičové,

zde jsou některé organizační poznámky související s projektem Optimist Brno:

1) v části Projekt Optimist Brno najdete aktualizovaný adresář všech závodníků. Podívejte se, zda všichni co jsou uvedeni v seznamu, chtějí i v příštím roce zůstat v projektu. Upozorňuji, ty, kteří skončili v lodní třídě Optimist, že jsou na trénincích soustředěních a dalších akcích vítání, i když již budou závodníky jiných lodních tříd.

2) informace o trénincích:

a) kondiční tréninky v tělocvičně: každá středa 17:00 – 18:30, ZŠ Vedlejší Bohunice. Více informací na webu. Prosím zkontrolujte si, zda prezence uvedená níže je v pořádku. Dělal jsem ji dodatečně a nevím zda jsem na někoho nezapomněl. Také vyzývám k větší účasti na trénincích. Dělejte něco pro svoje tělíčko. Za účasti na trénincích jsou body do žebříčku YCB.

2.11.9.11 16.11
Bezděk David  

X

 
Chasáková Míša  

X

X

Kmenta Martin

X

X

X

Kotucz Michal

X

X

X

Langer David

X

 

X

Langer Jan

X

X

X

Pospíšilová Klára  

X

 
Piskorzová Martina  

X

X

Fantová Klára  

X

X

Mareček Šimon   

X

b) 2. zimní trénink proběhne v sobotu 10.12. Předběžně začátek v 9:30. Půjde se opět plavat a pak aktivity v klubovně, případně brusle, konec cca ve 14:00. Bude upřesněno na webu. Bude vybírán poplatek 100,-Kč na placení bazénu za všechny zimní tréninky.

3) Hlavním komunikačním prostředkem je web. Díky panu Langerovi máme nový web https://ycb.estranky.cz, kde budou umístěny všechny informace. Staré stránky budou v dohledné době na tento web přesměrovány.

4) Ti z vás, kteří ještě nevrátili klubový materiál, který jim byl přidělen na letošní sezónu, prosím učiňte tak, nejlépe na zimním tréninku. Skoro nikdo nevrátil MALE TECHNIČAKY OD LODÍ. Prosím najděte je a přineste, děla nám velké problémy pak nechat vystavovat nové, navíc to stojí poměrně hodně peněz.

5) Přihlášky do projektu Optimist Brno. Jedná se spíše o formalitu, spíše nám jde o to, abychom na vás měli kontaktní údaje a nějaký administrativní přehled, kdo se projektu účastní. Než napiši od koho nemáme přihlášku, omlouvám se, jelikož jsem přesvědčen, že někteří z jmenovaných mi ji dávali. Já je prostě uložil na nenaleznutelné místo. Proto prosím o vypsaní přihlášky znovu. Moc děkuji.

Nemám přihlášky těchto závodníků (formuláříček najdete v příloze)

David Bezděk, Pavel Fráňa, Anna Holyszewská, Jakub Hykrda, Jarek Kašpar, Jan Langer, Šimon Marečk, Sára Provazníková, Martina Piskorzová, Klára Fantová.

6) Tuto zimu neplánujeme zimní soustředění z důvodu časové zaneprázdněnosti.

7) V příloze najdete zhodnocení projektu za rok 2005 a vize do dalšího roku.

8) Budeme rádi pokud nás informujete a jakýchkoliv nápadech jak získat podporu projektu do dalšího roku, ať už finanční, materiálovou, odbornou....

Toť vše, mějte se krásně

Zdeněk Chlup, 22.11.2005
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář