Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kauce za oddílový materiál

27. 2. 2006

Neustále se potýkáme s laxním přístupem některých rodičů, kteří včas nevrací oddílový materiál (převážně se jedná o techničáky k lodím, kterých nám pořád docela dost chybí), pravděpodobně zavedeme na příští rok kauci na vypůjčené lodě a případně jiný materiál.

Výše kauce bude pravděpodobně projednávána na výroční schůzi členů klubu.

Doufáme, že to napomůže hladšímu průběhu při půjčování oddílového materiálu. Kauce bude samozřejmě vratná, takže pokud máte všechno v pořádku, výrazně vás to neovlivní.

Karolina

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kauce

(Karolina, 3. 3. 2006 10:39)

Tak jsme se domluvili, že za dřevěné lodě budeme požadovat kauci 1000 Kč.

Co se těch laminátek týče, tak to ještě zvážíme, děkuji za návrh.

Tak 2 tisíce jsou akorát ....

(Petr Holys..., 1. 3. 2006 7:45)

Tak 2 tisíce jsou akorát ....

A taky pronájem lodí.

(Tomáš Langer, 27. 2. 2006 18:37)

Já myslím, že by se to mělo rozšířit i na pronájem klubových lodí, byť za velmi rozumnou cenu. Jinak jsou dost znevýhodněni rodiče, kteří dětem koupí loď ze svého proti těm, kteří loď dostanou přidělenou zadarmo.
To by se samozřejmě netýkalo dřevěných lodí, jednak jsou určeny pro získání zájemců o jachting, jednak je jejich cena vcelku malá.
Laminátky jsou však něco jiného, ty už používají závodníci, kteří mají ve své sportovní budoucnosti jasno, takže by neměl být pro rodiče problém za amortizaci půjčeného materiálu platit. Jinak se budeme pořád potýkat s tím, za co koupit motorák či za pár let čím zaplatit náhradu dosluhujících laminátek. Bez nich totiž dobré výsledky neuděláme.