Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze schůze 4.11.2005 - Projekt Optimist Brno

4. 12. 2005

Z neodkladné potřeby zase si trošku zaschůzovat jsme se v hojném počtu setkali v hospodě na Vinařské ulici. Kromě nezbytného přísunu tekutin jsme také probírali některé organizační věci Projektu Optimist. Vzhledem k hojné účasti oblíbených volejbalistek  se opět Zdenálovi vůbec nechtělo schůzovat a neustále se toužebně natáčel k vedlejšímu stolu. Proto ho zbytek trenérů musel neustále okřikovat.

Body schůze:

-Zhodnocení uplynulé sezony a závěrečného večírku

-Příprava prezentace Boat Brno 2005 – organizace se ujala Karča, která nám neochvějně přednášela dílčí výsledky své práce. Jelikož se do této akce nikdo jiný neangažovat a Karolina vše zařídila sama, nemělo k tomu zbytek osazenstva v podstatě co říct a tak jsme jenom nadšeně přikyvovali. Karča to všechno zvládla sama, takže díky.

- Zimní tréninky – byla prodiskutována účast na středečních trénincích v tělocvičně, domluven termín na trénink v sobotu

- Finance – bylo prodiskutováno, co se zbylými financemi za rok 2005. Byly podány určité návrhy, ale nic konkrétního se neschválilo. Kde budou peníze nejvíce potřeba ukáže čas.

- Plány na budoucí rok – probrány možné varianty zimních a letních soustředění

-Vůdce malého plavidla-všichni trenéři si budou dělat zkoušky vůdce malého plavidla, který by měl probíhat v průběhu zimy v Brně, aby tak mohli všichni používat motorák.

- nové webové stránky

- příprava  informační brožury pro prezentaci Projektu u případných sponzorů

Lenka Crháková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář