Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tréningy 2010

8. 3. 2010
Přátelé, kamarádi.
Tak tu máme zase jaro a první letošní trénink je na spadnutí. Plánujeme ho na středu 7. 4., kdy budeme přidělovat klubový materiál a dohodneme se, jak budou probíhat tréninky v letošním roce.
Povodí Moravy nás informovalo, že vodu začnou napouštět během dubna nebo května. Sláva!!! Protože nám během dvou bezvodých let značně ubylo lidí a přibylo lodí, které můžeme přidělit, přiveďte s sebou všechny malé známé, kteří by případně chtěli začít jezdit na lodi.
Současně se nám s přibývajícími roky a počtem vlastních dětí trošku nedostává trenérů či trenérek - hlavně těch s řidičákem na motorák. Takže pokud by se našla nějaká oběť ochotná s námi trénovat za brigádnické hodiny, budu neskonale vděčná.

Takže ahoj a těšíme se na vás 7. 4. Magda
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dojdeme

(Pavel Konopík, 15. 3. 2010 15:38)

Ahoj ve spolek, s Matesem dojdeme. Byl jsem na přehradě v pátek pro licence a vody moc není a ledu tuny. Ale to se může každou chvilkou změnit. Tak se těšíme, hned další středu jsou závody. Tak si vyřiďte licence a pojistky, ať to nehoníte na poslední chvíli. Licence jsou v obálce v buňce číslo 1, do které se dostane každý člen výboru a platí se na místě. Děti to mají za 200,- .