Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boat Brno 2003

16. 11. 2003
V osmi pavilonech brněnského výstaviště se ve dnech 13.-16.11.2003 představilo 361 firem z deseti zemí, na které se přišlo podívat přibližně 30 tisíc návštěvníků. Všechna tato čísla jsou hodnocena jako vynikající a otevřela tak dveře dalšímu, třetímu ročníku v roce 2004. Sportovní veletrh se skládal ze tří souběžných akcí: Boat Brno, Sport Life a Caravaning.
ObrazekNejvětší a perla brněnských pavilonů, pavilon Z, patřil veletrhu Boat Brno. Bylo zde 93 firem se zaměřením na lodní sporty, surfing, vodní lyžovaní, potápěčskou techniku, oblečení, chartery, kluby a poradenství. Jednou z nejúspěšnějších doprovodných akcí bylo konání 1. mistrovství ČR ve vodním rodeu v tamním veletržním bazénu. Dalším lákadlem byla motorová loď Ferretti, dlouhá 14,35m, která byla prodána už na veletrhu českému zájemci za přibližně 17, 5 milionů korun. Plachetnicovým šperkem byla zase novinka od slovinské firmy Elan, jachta s označením 37 nabízená brněnskou firmou TPS centrum. Představili se také české a slovenské časopisy s jachtařskou tématikou, a také významný český internetový server Yachting.cz.

Akci Boat Brno hodnotím úspěšně i z pohledu Jachtklubu Brno, který zde byl za účelem náboru mladých jachtařů. Zda se naše pozitivní dojmy přetaví v reálné výsledky, se ukáže v nejbližších dnech v počtu dětí na trénincích Jachtklubu Brno.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář