Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink Brněnská přehrada 8.11.2003

8. 11. 2003

Vedoucí: Karolina Trenzová, Lenka Crháková, Zdeněk Chlup
Účast: Dan Audy, Markéta Audyová, Pavel Fráňa, Anička Holyszewská, Matěj Holyszewský, Michal Kotucz, Magda Maxová, Jana Otýpková, Tomáš Otýpka, Kristýna Šamšulová, Tereza Šamšulová, Marek Sláma, Ondřej Teplý, Viktor Teplý

Na sobotním tréninku jsme udělali malý experiment. Šli jsme do bazénu, abychom zjistili, zda jachtaři jezdí na lodi opravdu proto, že neumí plavat. A výsledek byl pro mě opravdu více než překvapující: oni všichni plavou a ve skupině neplavců jsem tak zůstal úplně sám.

ObrazekTrenér Chlup (já) dostal bezvadnej nápad a hodil trenérku Crhákovou oblečenou do vody. Ukázalo se však, že nápad zas tak bezvadnej nebyl, protože svaly Chlupovy nebyly zas tak svalnatý a trenérka Crháková se svými sympatizanty (mimochodem to byli úplné všichni) hodila oblečeného trenéra Chlupa taky do vody.
Výsledky soutěží v bazénu: Plavání- 1. Markéta, 2. Michal, 3. Dan a Viki;
Zadržení dechu: 1. Dan, 2. Magda, 3. Viki

V klubovně, kde probíhala druhá část sobotního tréninku, se Brno-Optimist group rozdělila na dvě části, ty zkušenější a ty méně zkušené. Druhá skupina se pod vedením Lenky a Karči věnovala základním teoretickým znalostem, které jsou třeba pro sport jménem jachting, druhá skupina rozvíjela své strategické myšlenky v piškvorkách. Nejúspěšnější byl Matěj Holyszewski.
Závěr proběhl ve znamení sedy-lehy a oblíbené hry na zloděje a četníky.
Výsledky sedy – lehy za minutu: 1. Dan, 2. Michal, 3. Viki, 1.holka Terezka Šamšulová.
Ve dvě hodiny rodiče zjistili, že chtějí mít své děti opět v rodinné buňce a sobotní setkání skončilo.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář