Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpráva z veletrhu Sport-Life 2004

15. 11. 2004

Předpokládám, že většině neušlo, že jsme se jako tréningové družstvo Projekt Optimist Brno prezentovali na veletrhu Sport Life, který se konal v Brně v termínu 11.-14.11. Pro jachting je tento veletrh jedna z největších příležitostí, jak se v České republice prezentovat, a této možnosti využívají zejména výrobci kajutových  a motorových lodí. Pro závodní okruhový jachting nebývá na takovýchto akcích příliš prostoru, jak bývá dobrým zvykem, zejména z nedostatku financí většinou neziskových organizací. Nám se podařilo už druhým rokem dohromady s LS Brno utvořit společnou prezentaci, při níž každý klub propaguje svou činnost, Lodní Sporty Cadety a YC Brno Optimisty.

Smysl tohoto počinu je zřejmý, získat nové tváře a proniknout do povědomí široké veřejnosti, získat nové kontakty a vždycky i něco navíc. Loni jsme díky navázání kontaktu s německým výrobcem plachet Cross Sails získaly 7 nových plachet jako sponzorský dar. Letos se náš štědrý dárce ukázal znovu a přislíbil další přísun, tentokrát dvou plachet závodních. Co víc, na veletrhu je čas pozdravit staré známé, urovnat si s nimi své záměry a představy, prokonzultovat způsob činnosti, pozjišťovat nové možnosti a dozvědět se spousty nových informací.<\p>

Co se týče hlavního záměru naší prezentace, tedy získat nové tváře do našeho družstva, loňský rok byl určitě úspěšný. Jak to dopadlo letos teprv ukáže čas, slibů je spousta, realita však bývá jiná. Naše děti rozdávaly letáčky v krásných nových tričkách, stánek byl díky Karolině a Zdenálovi zařízen velmi vkusně a na dobrém místě a tak doufáme v opětovný úspěch.

PRO NOVÉ ZÁJEMCE: INFORMACE NA TEL. ČÍSLE 777 754 731 (Zdeněk)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář