Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink 14.6.2017

Ahoj,

Děkuji za vaší účast na letošních trénincích a těší mě, že máme v Brně aktuálně tolik mladých jachtařů a my trenéři uděláme vše, co bude v našich silách, aby děti tréninky bavily a u jachtingu zůstaly co nejdéle.

1) Zvu všechny závodníky, rodiče i trenéry na zítřejší trénink, který jako vždy začne v 17:00. Rádi bychom šli na vodu a jelikož je vše uklizené v hangáru, počítejte prosím s tím, že příprava i následné uklízení bude časově náročnější.     Konec tréninku upřesníme na místě dle příprav ohňostrojů, ale bude to v cca 18:30, kdy se přibližně otevírá klub pro veřejnost.

2) Dále upozorňuji, že zítra se na naše parkoviště dostanete jen v případě, že jste si převzali povolenky k vjezdu. Důvodem jsou ohňostroje.

3) Všechny důležité informace jsou průběžně zveřejňovány na ycb.estranky.cz. Tímto děkuji Karolině, která stránky aktualizuje.

4) Zasílám aktuální tabulku k uvažovanému soustředění. Prosím zkontrolujte, že je vše zaznamenáno správně a případně ještě doplňte. Zatím zásadním problémem je nedostatek trenérů.  Proberme, zda se nám podaří pro jeden z termínů trenéry zajistit, v opačném případě bychom bohužel akci pro letošní rok zrušili.

Mějte se, pěkný večer

Zdeněk

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář