Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink 4.10. = závod + další info

4. 10. 2017
Ahoj,

 

1. Zvu všechny závodníky, rodiče i trenéry na zítřejší trénink, který začne v 16:45. Zítřejší trénink je současně kontrolním závodem, informace zasílal včera Víťa Ott. Prosím přijďte dříve, ať všechno stihneme. Vypsání závodu jste dostali mailem.

 

2. Harmonogram ukončení sezóny na vodě a předání lodí zašleme v nejbližších dnech.

 

3. Vzhledem k zájmu začnou od listopadu tréninky v tělocvičně. Další informace budou také předem zaslány. Tréninky budou v rozsáhlém dětském Lemur centru vždy ve středu v čase 17:30 - 18:30. Stránky centra: https://www.lemur-centrum.cz/provozni-doba.

 

4. V období 20.-22.10 je plánován praktický seminář pro trenéry II. a III třídy v Brně. Tento seminář je nejen pro trenéry, ale i děti, které můžou strávit dva dny pod dohledem těch nejlepších trenérů. Více informací v příloze. Seznam zájemců je níže. Můžete se stále přihlásit. Pro děti bude program v sobotu a neděli a bude zkoordinován se závodem na Brně. Prosím dejte mi co nejdříve vědět, které děti a kteří trenéři by měli dále o seminář zájem.

Trenéři: David Blatecký, Markéta Dokoupilová; Děti: Martin Blatecký, Linda Dokoupilová, Beata Dokoupilová, Kristýna Chalupníková,....

 

5. Pozvánku na závod do Kroměříže zasílal včera Tomáš Karas.

 

Mějte se, pěkný den Zdeněk

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář